Facebook-Transparant

  • Nieuwe header

Inschrijving

De inschrijving voor het Steinway Pianoconcours 2020 is geopend!

De inschrijving is geopend en sluit op 31 december 2019 of op het moment dat het maximum aantal inschrijvingen is bereikt (60 deelnemers). De volgorde van binnenkomst van volledig ingevulde inschrijfformulieren én inschrijfgeld is bepalend voor deelname.

Stap 1: Vul onderstaande voorinschrijving in. Je ontvangt vervolgens een bevestiging via e-mail (check voor de zekerheid ook je ongewenste mailbox). In deze e-mail vind je een link naar het officiele inschrijfformulier.

Stap 2:
 Download en print het inschrijfformulier en vul alle gegevens zorgvuldig in. Voorzie het inschrijvingsformulier van een handtekening van je ouders en van je docent en stuur deze per e-mail naar ons op. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 en moet worden overgemaakt op rekening NL22 RABO 0109 9912 57 t.n.v. Stichting MuziekRobijn te Alkmaar, met duidelijke vermelding van je naam en de betreffende leeftijdscategorie. 

Stap 3:
 Na ontvangst van zowel het ondertekende inschrijvingsformulier als het inschrijfgeld stuurt de organisatie een bevestiging van je deelname per e-mail (wederom: check voor de zekerheid je ongewenste mailbox). Pas dan is je inschrijving definitief!

Download en lees het reglement en schrijf je hieronder in!
pdfReglement Steinway Pianoconcours 2020

inschrijven voor het Steinway Pianoconcours 2020: