Facebook-Transparant

  • SPC 725x400 V1 01

Voorinschrijving

De inschrijving voor het Steinway Pianoconcours 2018 is gesloten.

De inschrijving start op 15 september 2017 en sluit op 1 december 2017 of op het moment dat het maximum aantal inschrijvingen is bereikt (50 deelnemers). De volgorde van binnenkomst van volledig ingevulde inschrijfformulieren én inschrijfgeld is bepalend voor deelname.

Het inschrijfgeld bedraagt € 25,-. Het inschrijfgeld dient uiterlijk 1 december 2017 te zijn ontvangen op rekening NL22 RABO 0109991257 t.n.v. Stichting MuziekRobijn te Alkmaar, met duidelijke vermelding van de naam van de deelnemer en de betreffende leeftijdscategorie.

De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld ontvangen is en deelname per e-mail is bevestigd. Mocht inschrijfgeld betaald zijn, maar deelname is niet (meer) mogelijk, dan wordt het bedrag teruggestort. Bij annulering na bevestiging wordt het inschrijfgeld niet geretourneerd. Door deel te nemen ga je ermee akkoord dat foto’s, genomen tijdens het concours, verspreid mogen worden. Degenen die aan alle inschrijfvoorwaarden hebben voldaan, krijgen uiterlijk 1 december 2017 bericht of zij als deelnemer zijn ingeschreven.

Het programma wordt voor toelating door de organisatie beoordeeld. Zonder toestemming mogen deelnemers niet meer van het programma afwijken. Eventuele wijzigingen in het programma dienen uiterlijk twee weken voor de speeldatum binnen te zijn en moeten worden goedgekeurd door de organisatie.